KENTEKENPLAAT HOUDER PERSONALISEREN

Kenteken met bedrijfsinformatie.

Een kentekenplaathouder met tekstopdruk is een effectief en subtiel middel om uw bedrijf te promoten. Door het gebruik van een logo, slogan of het website adres van uw bedrijf op de houder te laten drukken maakt u uw aanwezigheid kenbaar. Wij drukken de houders met hoogwaardige print techniek die zorgt voor een permanente, slijtvaste en kleurechte bedrukking die bestand is tegen weersinvloeden. 

Waarom zou ik promotie toevoegen op mijn kentekenplaathouder?

Publicidad

Een kentekenplaathouder met tekstopdruk of een logo is een effectief middel om de aandacht te vestigen op uw bedrijf of organisatie. Wanneer u met uw voertuig op straat rijdt, zal de tekst of het logo op de houder door andere weggebruikers gezien worden, hetgeen kan leiden tot meer naamsbekendheid en mogelijke nieuwe klanten.

Professionaliteit

Een kentekenplaathouder met een professioneel uiterlijk kan bijdragen aan het imago van uw bedrijf of organisatie. Het geeft een professionele indruk wanneer u rondrijdt met een voertuig dat duidelijk is voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Gemak

Als u vaak met uw voertuig op pad bent voor zakelijke doeleinden, kan het handig zijn om op uw kentekenplaathouder te verwijzen naar uw bedrijfswebsite of contactgegevens. Zo kunnen mensen gemakkelijk in contact met u komen als ze geïnteresseerd zijn in uw producten of dienst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is een kentekenplaat houder?

Een kentekenplaathouder is een onderdeel dat aan de achterkant van een voertuig wordt bevestigd en waarop het kenteken van het voertuig wordt aangebracht. Het doel van een kentekenplaathouder is om het kenteken op een duidelijke en leesbare manier te presenteren, zodat het gemakkelijk te identificeren is door andere weggebruikers en de overheid. Kentekenplaathouders komen in verschillende maten en materialen, zoals kunststof, aluminium en staal. Sommige kentekenplaathouders zijn ook voorzien van de mogelijkheid om kentekenplaatverlichting te monteren.

Kentekenplaathouder met tekst bedrukken? Bekijk ons aanbod! Voor motoren, scooters en bromfietsen • Scherpe prijzen • Jarenlange ervaring.

VOORBEELDEN

Opzoek naar meer scooter & bromfiets producten? Meld je aan als dealer bij PePe Parts.