OVER ONS

Pe-Pe Parts B.V.

Groothandel in brommer en scooter onderdelen.

Over ons

Pe-Pe Parts is een full-service B2B e-commerce platform voor de verkoop en distributie van scooter- en bromfietsonderdelen en accessoires in Nederland. Het bedrijf bedient de aftermarket via een wijdverspreid netwerk van dealers, garages, distributeurs en vlooteigenaren. Pe-Pe Parts verkoopt originele onderdelen en accessoires van alle gerenommeerde scooter- en bromfietsmerken, biedt onderdelen aan van eigen merk DMP & Power1 en is een specialist in producten voor oldtimers. Sinds 1920 is Pe-Pe Parts actief in de snor en bromfiets onderdelen markt. Pe-Pe Parts is een bedrijf dat al generaties lang geleid wordt door de familie van der Post. Bekijk hier de volledige geschiedenis van Pe-Pe Parts.

 

est.

1920

Waarom Pe-Pe parts?

100+ jaar ervaring, 50+ werknemers, hoge kwaliteit standaarden.

Vaak binnen 24 uur verzonden

Vaak word uw pakket binnen 24 uur verzonden en snel bij uw locatie geleverd door onze bezorg partner PostNL.

Wereldwijde verzending

Pe Pe Parts verwerkt en verzendt ook orders voor landen buiten Europa. (niet-EU landen)

Verzekerd verzenden

Wilt u graag uw waardevolle pakket verzekerd laten verzenden naar uw bezorg locatie? PePe Parts biedt in samenwerking met PostNL verzekerd verzenden aan.

8000+m2 magazijn

Met onze nieuwe uitbouw beschikken wij over meer dan 8000+m2 om een gezonde voorraad te garanderen.

50+ Werknemers die altijd voor je klaar staan

Ons team van professionals staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar!

100+ jaar ervaring in de branche

Klik hier om de historie van PePe Parts te bekijken.

Onze merken

Het merk DMP is opgericht door de broers Alexander van der Post & Leon van der Post tijdens een vliegreis terug van de huidige DMP leverancier. Hun visie was om betaalbare producten van hoge kwaliteit te maken voor scooters/bromfietsen in Europa. En dat is precies wat ze bereikt hebben sinds 1997.

Het merk Power1 is opgericht door Creco B.V. die deze producten hebben ontwikkeld en in de Europese markt hebben gebracht. In 2021 is de groothandel Creco B.V. gefuseerd met Pe-Pe Parts B.V. 

Alle merken uit ons assortiment zien?