PePe Parts begonnen met social media

DCIM100MEDIADJI_0164.JPG

PePe Parts breidt zijn online aanwezigheid uit en kondigt aan dat het bedrijf nu ook actief is op LinkedIn en Instagram. Hiermee wil PePe Parts nog meer klanten bereiken en op de hoogte houden van het laatste nieuws over het bedrijf.

Via LinkedIn en Instagram zal PePe Parts regelmatig updates delen over nieuwe producten, promoties en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Ook zullen er interessante artikelen en tips worden gedeeld over de scooter en bromfiets onderdelenbranche.

“Met ons groeiende klantenbestand en onze toenemende aanwezigheid online, was het voor ons belangrijk om ook op LinkedIn en Instagram actief te zijn,” zegt Lars de Vries, Marketing Manager bij PePe Parts. “We willen onze klanten nog beter van dienst zijn en hen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf. We kijken er dan ook naar uit om via deze kanalen in contact te komen met onze klanten en volgers.”

PePe Parts is gespecialiseerd in de verkoop van scooter en bromfiets-onderdelen voor verschillende merken en modellen. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende service en hoge kwaliteit van producten. Klanten kunnen via de website van PePe Parts eenvoudig onderdelen bestellen en laten bezorgen.

Volg PePe Parts nu op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de beste deals!

Gerelateerde berichten

Bekijk hier meer informatie over pepeparts

Over ons

Bekijk onze over ons pagina.

OVER ONS

Zelf scooter/bromfiets
producten maken?

Bekijk onze private label opties.

PRIVATE LABEL