PRIVATE LABEL ONDERDELEN

Wat zijn private label onderdelen?

Bij private label onderdelen worden producten door u bedacht en door ons geproduceerd/ontwikkeld waarna u de producten op de markt kan brengen onder uw eigen branding (merk). Het product word volledig  ontwikkeld naar uw wensen. Er is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld sierbeugels of windschermen op maat, met eigen kleur, eigen features en natuurlijk met uw bedrijfs logo.

 

Waarom beginnen met een private label?

Onze private label producten zijn gemakkelijk te koppelen aan je eigen scooter zaak/merk. Ontwikkel samen met onze experts een product van hoge kwaliteit waarmee je nieuw terrein binnen de scooter onderdelen markt kan veroveren. 

Met productie faciliteiten gevestigd in Europa ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Zo heb je bijvoorbeeld bij onze private label windschermen 30 jaar garantie op verkleuring.

Hoe werkt het process?

Je hebt een idee voor een nieuw scooter product maar je loopt al snel tegen het probleem aan dat het lastig is om productie faciliteiten te vinden die aan Europese kwaliteit standaarden voldoen. Onze experts op het gebied van Private Label opties zijn er om je te helpen bij dit process. Je bespreekt het idee met 1 van onze experts om te kijken wat er mogelijk is en vervolgens produceren wij het product naar wens.

Waarom PePe Parts?

PePe Parts is al decennia actief in de scooterbranche. Samen met onze partners produceren wij een breed scala aan private label producten, maar bijvoorbeeld ook onze eigen huismerken DMP en Power1. Wij garanderen voor een groot gedeelte van onze private label producten hoge Europese kwaliteitsnormen. Ook kunnen we je ondersteunen in het design en logistieke proces, waardoor je gemakkelijker en sneller kan starten met jouw productlijn. 

Hoe kan ik beginnen?

Begin vandaag nog met het insturen van je eigen private label product, een van onze experts neemt contact met je op om te mogelijkheden te spreken. Je kan je inzending insturen via het onderstaande contact formulier. 

Voorbeelden

Opdracht:
Het ontwikkelen, produceren en leveren van een windscherm
voor een model scooter waarvoor er nog niets op de markt was.

Uitvoering:
We hebben voor de bevestigingen een prototype gemaakt
en parallel een scherm getekend en geproduceerd. Na
verschillende wijzigingen hebben we deze, na akkoord
van de opdrachtgever, geproduceerd.

Opdracht:
Het maken van een drager voor op een scooter. Op de drager dient
een “pizzakoffer” gemonteerd te kunnen worden. Maar tevens dient
de brandstoftank bereikbaar te blijven.

Uitvoering:
We hebben met een leverancier, die veel OEM onderdelen produceert,
een drager ontworpen met een schuifsysteem. Deze is doormiddel van
een, met één hand te bedienen, knop te ont- en vergrendelen.

We hebben ze individueel verpakt, en voorzien van de referenties van
de klant geleverd. Op deze manier kunnen ze de dragers weer
eenvoudig versturen naar de eindgebruikers.

*Let op, PePe Parts doet alleen aan B2B verkoop