LUMA SLOT PERSONALISEREN

Slot met bedrijfsinformatie.

Een kettingslot met tekstopdruk is een effectief en subtiel middel om uw bedrijf te promoten. Door het gebruik van een logo, slogan of het website adres van uw bedrijf op de hoes te laten drukken maakt u uw promotie af. 

Waarom zou ik promotie toevoegen op mijn kettingslot?

Publicidade

Een LUMA kettingslot met opdruk van je bedrijf, bijvoorbeeld naam of logo of website-adres geeft een sterke uitstraling van je zaak. Een voertuig geparkeerd op straat, beveiligd door dit (ART-goedgekeurde) kettingslot, wordt gezien door voorbijgangers en andere weggebruikers. Ook is het een fraaie aanblik als deze sloten in je zaak aan de wand of display hangen. Het straalt professionaliteit en kracht uit. Je kunt je naam niet genoeg communiceren en ook dit product draagt daar weer zijn steentje aan bij!

Professionaliteit

Een kettingslot met een private-label uiterlijk kan bijdragen aan het imago van uw bedrijf of organisatie. Het geeft een professionele indruk wanneer u rondrijdt met een voertuig dat duidelijk is voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Gemak

Als uw klant vaak met zijn voertuig op pad is kan het handig zijn om op uw kettingslot te verwijzen naar uw bedrijfswebsite of contactgegevens. Zo kunnen mensen gemakkelijk in contact met u komen als ze geïnteresseerd zijn in uw producten of dienst.

Over Luma sloten

PePe Parts levert uit voorraad LUMA-sloten aan de gespecialiseerde vakhandel. De scooter/motorkettingen en schijfremsloten hebben ART-keurmerken. Luma biedt als één van de weinige een ART-5 sterren kettingslot.

Kettingslot met tekst bedrukken? Bekijk ons aanbod! Voor motoren, scooters en bromfietsen • Scherpe prijzen • Jarenlange ervaring.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.