SCOOTER OF BROMFIETS ZADEL PERSONALISEREN

Zadel met bedrijfsinformatie.

Een zadel met tekstopdruk is een effectief en subtiel middel om uw bedrijf te promoten. Door het gebruik van een logo, slogan of het website adres van uw bedrijf op het zadel te laten drukken maakt u uw promotie af. 

Waarom zou ik promotie toevoegen op mijn zadel?

Publiciteit

Een zadel met opdruk van je bedrijf, bijvoorbeeld naam of logo of website-adres geeft een sterke uitstraling van je zaak. Een voertuig geparkeerd op straat met een zadel met bedrijfsnaam of logo, wordt gezien door voorbijgangers en andere weggebruikers het straalt professionaliteit en kracht uit. Je kunt je naam niet genoeg communiceren en ook dit product draagt daar weer zijn steentje aan bij!

Professionaliteit

Een zadel met een private-label uiterlijk kan bijdragen aan het imago van uw bedrijf of organisatie. Het geeft een professionele indruk wanneer u rondrijdt met een voertuig dat duidelijk is voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Gemak

Als uw klant vaak met zijn voertuig op pad is kan het handig zijn om op het zadel te verwijzen naar uw bedrijfswebsite of contactgegevens. Zo kunnen mensen gemakkelijk in contact met u komen als ze geïnteresseerd zijn in uw producten of dienst.

zadel met tekst bedrukken? Bekijk ons aanbod! Voor motoren, scooters en bromfietsen • Scherpe prijzen • Jarenlange ervaring.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.